+31 6 28060228 info@kapsalonhetgooi.nl

Botox voor het haar in Hilversum

Een nieuwe behandeling in mijn salon: Magic BX – een hair botox treatment. Inderdaad, dat lees je goed, een botoxbehandeling voor je haar. Het resultaat? Gezond, glanzend haar met véél volume!

Voor wie is Magic BX – hair botox treatment?

Ondanks dat je misschien denkt dat het alleen geschikt is voor mensen met fijn, futloos haar, is de behandeling voor ieder haartype geschikt. Het zorgt ervoor dat beschadigd, verouderd, futloos en dun haar weer sterk worden en glanzen van gezondheid. Het is, net zoals botox bij een cosmetisch arts, een verjongingsbehandeling voor het haar.

Hoe werkt de Magix BX- hair botox treatment?

In de treatment zitten bouwstoffen die nodig zijn om je haar dikker te maken en meer volume te geven. De belangrijkste zijn:

• Hyaluronzuur
Een zuur in je haar klinkt heftig, maar hyaluronzuur is een stof die we van nature in ons lijf en in ons haar hebben. Het heeft hydraterende eigenschappen. Sterker nog: het kan tot 1000 keer z’n eigen gewicht aan water opnemen. Daardoor zorgt het ervoor dat de vochtbalans hersteld wordt.

• Arganolie
Arganolie is er in deze treatment om het haar van buitenaf tegen schadelijke stoffen te beïnvloeden. Het heeft namelijk ontzettend veel antioxidanten in zich en is daarom perfect om jouw lokken te beschermen. Daarnaast helpt het om de haargroei te stimuleren.

• Natuurlijk collageen
Ook collageen is een lichaamseigen stof. Deze neemt helaas af als we ouder worden, waardoor het op latere leeftijd kan zijn dat je haar slapper wordt. Het is namelijk verantwoordelijk voor de kracht, stevigheid en veerkracht van het haar. Het helpt om het minder broos te maken en weer op te bouwen.

• Keratine
Keratine zorgt ervoor dat de haarschubben hersteld worden. De keratine in deze behandeling wordt vloeibaar gemaakt, zodat het tot diep in de haarvezel kan doordringen. Daardoor wordt het haar sterker en krijgt het meer veerkracht.

De behandeling geeft het haar een boost en bestrijdt breekbaar haar. Na een behandeling is het voller en compacter, glanzend en zacht. De behandeling duurt ongeveer een uur en kost **.

 

Naverzorging

Voor het optimale resultaat, gebruik je na de behandeling ook de verzorging voor thuis. Ook deze kun je bij mij aanschaffen. Deze naverzorging is, net zoals de behandeling, van het Spaanse merk Tahe. Als je de shampoo en het masker regelmatig gebruikt, verleng je de werking van de behandeling én blijft je haar stralen.

Over mij

Hoi! Mijn naam is Jedidja. Ik ben eigenaresse van Kapsalon ’t Gooi en heb al meer dan twintig jaar ervaring in het kappersvak. Wat mij betreft is het ’t mooiste beroep dat er bestaat. Mensen blij maken, ontspanning bieden en een momentje voor hunzelf creëren in deze drukke wereld: dat is waar ik het voor doe en wat bij mij in de salon centraal staat. Daarom werk ik ook 1-op-1; als je bij mij bent, heb ik echt alle aandacht voor jou.