+31 6 28060228 info@kapsalonhetgooi.nl

Over mij

Hoi! Mijn naam is Jedidja. Ik ben eigenaresse van Kapsalon ’t Gooi en heb al meer dan twintig jaar ervaring in het kappersvak. Wat mij betreft is het ’t mooiste beroep dat er bestaat. Mensen blij maken, ontspanning bieden en een momentje voor hunzelf creëren in deze drukke wereld: dat is waar ik het voor doe en wat bij mij in de salon centraal staat. Daarom werk ik ook 1-op-1; als je bij mij bent, heb ik echt alle aandacht voor jou.

Naast dat ik kapper ben, heb ik ook veel lesgegeven aan beginnende hairstylisten. Niet alleen stond ik voor de klas, ik ben me ook al die jaren blijven ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen. Zo rondde ik recent de Gorgeous Curls opleiding af en volg ik cursussen om up-to-date te blijven, zoals nu een opleiding voor een Indiase hoofdmassage.


Krullenspecialist

Als kapper knip en kleur ik iedereen, maar het behandelen van krullend haar vraagt om een andere aanpak. Daarom heb ik mij gespecialiseerd tot krullenkapper en heb ik de training Gorgeous Curls gevolgd. Alle informatie over mij als krullenspecialist vind je hier.

 

Groene kapper

En daarmee bedoel ik niet dat je met een groen kapsel de deur uitloopt (behalve als je dat wil), maar wél dat ik waarde hecht aan het milieu. Bewuster omgaan met het milieu, zodat we ook in de toekomst kunnen genieten van een mooie wereld. Dat is terug te zien in mijn salon: ik ben voor tachtig procent groene kapper. Alle producten waarmee ik werk zijn milieuvriendelijk, behalve de haarverf. Ik maak gebruik van merken als Four Reasons (de vegan lijn) en Tahe. Ik let bij de keuze voor mijn producten op de bestanddelen en zorg dat mijn producten vrij zijn van sulfaten of siliconen. Beter voor jouw haar en beter voor het milieu.

 

Wat maakt mij uniek?

  • Groene kapper
  • Krullenspecialist
  • Verkooppunt van Four Reasons de vegan-lijn (goed voor het milieu!)
  • Het eerste en enige verkooppunt van Tahe in Hilversum
  • 1-op-1 werk. Dat betekent: weinig prikkels en echt een momentje voor jezelf
  • Iedere klant krijgt standaard een heerlijke massage tijdens het wassen van het haar
  • Indiase hoofdmassage: de allerlekkerste massage van nek, schouders en hoofd

Wilt u een afspraak maken?