+31 6 28060228 info@kapsalonhetgooi.nl

Organic colour: organische haarkleuring

Als groene kapper was het mijn droom om te kunnen werken met organische haarkleuring. Dat was een hele zoektocht, maar het is gelukt! Als je jouw haar bij mij laat verven, kun je kiezen voor de organic colour van Tahe.

Wat is organische haarkleuring?

De organic colour lijn van Tahe is een innovatief en milieuvriendelijk product. Het zorgt ervoor dat je perfecte grijsdekking hebt of je haar de tint krijgt die je wil, maar dan zonder het te beschadigen. Het is namelijk gebaseerd op de technologie van plantaardige oliën. De kleuren zijn geïnspireerd op de originele kleuren van het haar, zodat het glanzend, licht reflecterend én natuurlijk blijft ogen.

 

Waarom zou ik organische haarkleuring willen?

Mijn visie is: als je iets kan doen dat beter is voor het milieu, dan doe je dat. De keuze voor deze haarkleuring was dan ook snel gemaakt. Maar naast dat het beter is voor het milieu, is het natuurlijk ook beter voor je haar. De formule van de plantaardige oliën zorgt ervoor dat de kwaliteit van het haar bewaakt wordt, maar ook dat je langer geniet van je mooie kleur. Bovendien droogt het jouw coupe niet uit, maar geeft het juist een boost en veel volume. Het beschermt en voedt het haar voor een prachtige kleur en mooie glans.

 

Haarverf vrij van PPD, siliconen en parabenen

In de haarkleuring van Tahe zit geen PPD, parrafine, parabenen en ammoniak. Daardoor is het niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw haar. Het verzorgt het van de hoofdhuid tot de puntjes.

Over mij

Hoi! Mijn naam is Jedidja. Ik ben eigenaresse van Kapsalon ’t Gooi en heb al meer dan twintig jaar ervaring in het kappersvak. Wat mij betreft is het ’t mooiste beroep dat er bestaat. Mensen blij maken, ontspanning bieden en een momentje voor hunzelf creëren in deze drukke wereld: dat is waar ik het voor doe en wat bij mij in de salon centraal staat. Daarom werk ik ook 1-op-1; als je bij mij bent, heb ik echt alle aandacht voor jou.